Jaarmarkt 11 september 2022 

Dat de Jaarmarkt in 2020 en 2021 niet door kon gaan blijft een grote teleurstelling maar de markt van 2022 gaat er wel komen en wel op 11 september 2022.
De geplande inzameldagen worden nog bekendgemaakt maar zal zijn van 09:00 – 12:00 uur bij de Agneskerk aan de St. Agnetenweg.
Bij het innemen van de goederen accepteren we alleen goede, schone en herbruikbare spullen.
En met name de volgende goederen kunnen we helaas niet meer aannemen omdat deze niet te verkopen zijn: PC’s, computerschermen, beeldbuistelevisies, bloempotten, encyclopedieën, CD’s, DVD’s, grote meubels, ouderwetse sportartikelen, dekbedden, dekens en knuffels.

Want dan kunnen we u het volgende aanbieden:
- fantastische spullen te koop voor een habbekrats
- groot terras met vele soorten versnaperingen
- muziek
- kinderspelen
- loterij met veel fantastische prijzen en met een SUPER HOOFDPRIJS
- verhuur van kramen; neem dan contact op met het parochiecentrum (zie tabblad contact).

Een unieke gelegenheid om eens een gezellig dagje uit te zijn en om uw mede wijkbewoners te ontmoeten. Tevens kunt u zich laten informeren wat de Agneskerk zoal doet.
Maar uiteraard is de markt ook bedoeld om financiële middelen te verkrijgen waarmee we onze wijk kunnen ondersteunen, direct of via maatschappelijke organisaties.
De Agneskerk als deel van de Parochie H. Stefanus heeft gelukkig enthousiaste vrijwilligers. Of het nu om het onderhoud van de kerk gaat, de organisatie van de kerkdiensten, oud papier ophalen, de organisatie van de jaarmarkt, etc. etc.
Heeft u interesse om mee te helpen met de jaarmarkt neem dan contact op met het parochiecentrum.

Dus graag de 11e september 2022 noteren in uw agenda en vrij houden voor de Jaarmarkt.