Inspiratie Samen Antonius


Via een app-groep bieden onze voorgangers en enkele vrijwilligers dagelijks vanaf 5 april een inspirerende tekst aan.bieden.

Wilt u ook deze inspiratie ontvangen? Stuurt u dan een mailtje naar inspiratie@avpnijmegen.nl met alleen uw 06 daarin. Nadat we uw nummer hebben toegevoegd zullen we de mail verwijderen en we zullen uw nummer niet voor andere doeleinden gebruiken dan deze app-groep.

 

Maar u kunt de inspiratie ook lezen via deze website: Samen Antonius.

 

 

 

Na het succes van de Openstelling tijdens de Goede Week vervolgen wij dit initiatief op de zondagen van Mei en Juni. U bent dus van Harte welkom om binnen te lopen , een kaarsje aan te steken, een moment van stilte en meditatie of gebed te beleven, De deuren staan wijd open elke zondag vanaf nu tussen 10 en 12 uur

 

Spandoek openst. 31 Mei 2020

 

 

Tevens zal er in het glazen voorportaal vvoedsel verzameld worden voor de Voedselbank zie onderstaand bericht van de Oecumenische Werkgroep Diaconie van onze kerk en de Maranathakerk. :

 

UW HULP VOOR KLANTEN VAN DE VOEDSELBANK IS HARD NODIG NU…..

Zoals ieder jaar organiseren wij rond Pinksteren in Nijmegen-Overbetuwe een grote voedselinzameling voor klanten van de Voedselbank Nijmegen Overbetuwe. 

Maar nu ontstaan bij de Voedselbank problemen. De voorraad begint kleiner te worden en ten gevolge van het coronavirus is het aantal klanten van de Voedselbank toegenomen. Wij vragen daarom nu ook weer steun aan de buurt HELPT U WEER MEE?

  • Via een geldelijke gift op het bankrekeningnummer: NL 16 RABO 0373 7260 23 t.n.v. WijkkasPGN-Stad te Nijmegen o.v.v. Voedselactie Voedselbank
  • Of u kunt in natura geven: de Antonius van Paduakerk Groesbeekseweg 96 – het voorportaal - is tot en met 14 juni iedere zondag open van 10.00 tot 12.00 uuren op Woensdag 3 Juni 2020 van 14.00 – 16.00 uur om voedsel in te leveren. 
  • Er staat een doos klaar waar u houdbare levensmiddelen in kunt doen.  
  • Voorbeelden goed houdbare producten :
  • Groenten of fruit in pot of blik
  • Vis of vlees in pot of blik (geen varkensvlees)
  • Rijst, spaghetti, macaroni
  • Aardappelpuree (aan te maken met water)
  • Koffie, thee, houdbare melk
  • Chocoladepasta, appelstroop, jam

Alvast HEEL VEEL DANK  OOK namens de klanten van de Voedselbank Nijmegen Overbetuwe!

Oecumenische Werkgroep Diaconie Antonius van Paduakerk en Maranathakerk Nijmegen

oec.werkgroepdiaconie@gmail.com

 

 

Spandoek VB aktie Diaconie 13x18 

 

 *Film in de huiskamer vindt tijdelijk niet plaats ivm de Coronacrisis. 

Iedere eerste woensdag van de maand kijken we bij iemand thuis naar een inspirerende film. Na afloop praten we nog even na over de film. De film begint om 19.30 u. Vanaf 19.10 staan koffie en thee voor u klaar! U bent van harte welkom om ook te komen kijken. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Wel vragen wij u om zich op te geven via de lijst achter in de kerk, of via e-mail: secretariaat@avpnijmegen.nl.:   Maar nu even niet