gemengd koor

Het Gemengd Koor van de kerk De Goede Herder werd in 1969 opgericht. Het koor telt dertig leden, het is een enthousiaste groep dames en heren die tweemaal in de maand de liturgische vieringen in onze kerk met zang opluisteren.
Als de gelegenheid zich voordoet verzorgt het koor met zang de liturgische vieringen van (zorg)- instellingen. Het koor wordt geleid door een inspirerende dirigent en een vakkundige pianist/organist. Samen werken zij aan het muzikale niveau van het koor.

Het repertoire bestaat uit een mix van eigentijdse kerkmuziek, enkele modernere liederen, maar ook een deel uit (semi) klassieke koormuziek. Het koor heeft ook een repertoire van profane muziek, dit kan bij bijzondere gelegenheden ten gehore worden gebracht. Het koor repeteert iedere donderdagavond met uitzondering van de schoolvakanties. De koffiepauze kenmerkt zich door een gezellige sfeer en leuke onderlinge contacten, de laatste donderdagavond is er “Happy Hour”.

Ook bij ons slaat de vergrijzing toe, wij zijn naarstig op zoek naar versterking zowel dames als heren, van buiten de parochie? Geen probleem! U hoeft beslist geen zangwonder te zijn, met wat oefeningen kan er heel wat worden bereikt. Voelt er iets voor? Neem dan contact op met een van onderstaande bestuursleden.

Marijke Winkenius voorzitter tel. 3772522
Bep Reijnen penningmeester tel. 3776517
Gerard de Haas secretaris tel. 3771724
Tineke van de Casteel maandkalender en algemene zaken tel 3771600
Rommie Terpstra bibliothecaresse tel.3770280