De pastoraatsgroep peilt momenteel welke behoeften (potentiële) kerkgangers hebben met betrekking tot de vieringen op zaterdag en zondag in onze parochie.

Klik hier om uw enquête online in te vullen.enquête online in te vullen.

Om de enquête in te vullen moet u inloggen met een (gratis) google-account. Wij slaan deze niet op, de enquête is anoniem. Als u liever op papier invult dan vindt u de formulieren achter in de kerk op ieder van de locaties. U hebt tot 22 oktober de tijd om de enquête in te vullen. 

De pastoraatsgroep peilt momenteel welke behoeften (potentiële)

kerkgangers hebben met betrekking tot de vieringen op zaterdag en zondag

in onze parochie. Vanaf 8 oktober zal het mogelijk zijn de enquête ook

op deze website in te vullen.

Vormselviering

Op zondag 8 oktober 2017 zullen dertien jonge mensen uit onze parochie H. Stefanus het vormsel ontvangen. Dat gebeurt in een gezamenlijke viering om 11.00 uur in de Effata-Dominicuskerk (Prof. Molkenboerstraat 7).

De vormelingen zijn Sarah Bakker, Tjesme van Beers (die ook haar eerste Communie zal ontvangen), Bart van Dijk, Klara Fleuren, Kuba Lulko, Eva Paulussen, Anne-Louise van de Poll, Benoît Sarabèr, Shimon Shayam, Cédric Verhaegh, Laura Wieman, Irenee de Wildt en Sterre Wolf. Zij komen uit vijf verschillende locaties en hebben een gezamenlijk voorbereidingstraject doorlopen.

Vormheer is deken Henk Janssen. Enkele leden van het pastoresteam van de Stefanusparochie gaan samen met hem voor. De zang wordt verzorgd door een projectkoor met zangers van meerdere kerken o.l.v. Annemiek van Nostrum. Tijdens de vormselviering is er een crèche voor kinderen van 0 tot 4 jaar en kinderwoorddienst voor kinderen die op de basisschool zitten.

Alle parochianen zijn van harte uitgenodigd om met onze dertien vormelingen dit bijzondere moment te vieren.

Jaarlijkse Rommelmarkt Antonius van Paduakerk

Zaterdag 2 september 2017 vindt weer de bekende jaarlijkse rommelmarkt plaats op het kerkplein van de Antonius van Paduakerk. van 10 uur tot 15 uur.

Kun jij wat extra kracht gebruiken voor school en voor je toekomst? Binnenkort start de voorbereiding op het vormsel. Meer informatie vind je hier.

Hier vindt u een overzicht van de kerstvieringen op alle 8 locaties.