Bisschop De Korte heeft per 1 april 2019 drs. Roland E.C. van der Pluym benoemd tot lid van het bestuur. Hij zal daarin Stephan Beekhuijsen opvolgen als penningmeester. Beiden werken al een tijdje samen en zullen dat voorlopig nog blijven doen, zodat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Roland van der Pluym is een trouw kerkganger in onze parochie. Bovendien was hij in de jaren tachtig al eens secretaris van een van de voorlopers van Parochie Heilige Stefanus, de Betlehemparochie. Roland (1955) is getrouwd, heeft een dochter en is werkzaam bij de gemeente Nijmegen. Ook bekleedt hij sinds 1996 het penningmeesterschap bij het Thijmgenootschap, vereniging voor wetenschap en levensbeschouwing.

Het parochiebestuur is blij met de benoeming van Roland van der Pluym en neemt in grote dankbaarheid afscheid van Stephan Beekhuijsen, penningmeester van het eerste uur. Hij heeft in onze Parochie Heilige Stefanus de zeer verschillende financiën van de acht locaties gestroomlijnd. Dat bleek steeds weer nieuwe uitdagingen te geven, die hij met financieel inzicht, mensenkennis en uithoudingsvermogen is aangegaan. Onze parochie staat er nu goed voor, zodat er middelen beschikbaar zijn om de doelen van het komende pastorale beleidsplan financieel te ondersteunen.