Overzicht tijdstippen van vieringen, biechthoren, aanbidding. Buiten deze tijden is het voorportaal van de kerk overdag open om een kaarsje aan te steken. 

misrooster per oktober 2021

Momenten waarop de eucharistieviering van 10.30 een gezinsviering met kinderkoor is, vindt u hier. Alle bovenstaande vieringen zijn eucharistievieringen waarin de wereldwijde liturgie en kalender van de kerk gevolgd worden. De viering van zondag 10.30 is er een koor en samenzang. Bij hoogfeesten wordt extra aandacht besteed aan de dagelijkse viering van 19.00.

 

zondag september volgende gezinsviering met kinderkoor

Bij de gezinsviering zingt het kinderkoor en is de preek aangepast aan kinderen. Bovendien zijn de kinderen zoveel mogelijk bij de rest van de viering betrokken: zij lezen de lezingen en een kind dirigeert de volkszang. Maar juist daarom is het een viering voor jong en oud, waarin we de vaste zondagsliturgie volgen. Het kinderkoor is voor kinderen vanaf lagere schoolleeftijd en repeteert op de zaterdagochtend (10.30) voorafgaand aan de gezinsviering. Meer info en opgeven via info@mariageboorte.nl

Bij de zondagsviering van 10.30 is er alle andere weken, als er geen gezinsviering is, een kinderwoorddienst en vaak ook creche. We vinden het belangrijk de gewone zondagsviering met alle leeftijden te vieren!

Andere data gezinsvieringen in het nieuwe schooljaar vanaf september 2022

Creche op zondagen

In de zomer is er geen creche. Nieuwe rooster volgt in september.