Beperkt open voor vieringen

Het bestuur van de parochie H. Stefanus vraagt uitdrukkelijk aan alle locaties om weer open te gaan gezien de Goede Week die er aan komt. Hoewel het locatieteam en de werkgroep pastoraat zeer terughoudend zijn met betrekking tot het openstellen van onze kerk gezien de hoge besmettingscijfers, gaan we in op de vraag van het bestuur om het weer mogelijk te maken dat mensen in onze locatie fysiek een viering kunnen bijwonen.
Er is echter wel een maar: juist door de hoge besmettingscijfers hebben we besloten te straten met vieringen waar maximaal 20 mensen bij aanwezig mogen zijn.

Locatieteam en werkgroep pastoraat.

 

Een overzicht van de vieringen vindt u hier.

Onze livestream vindt u hier.

 

Livestream

Onze vieringen op zon- en feestdagen worden live uitgezonden via ons kanaal op YouTube. U kunt dus met uw mobiel, computer of tablet tegelijk met ons thuis online meevieren! We hebben met de voorgangers en lectoren afgesproken dat iedere viering alleen live te kijken is, en naderhand dus niet beschikbaar komt om terug te kijken. Alleen het priesterkoor met de voorganger en de lector komen in beeld. Tijdens de communie wordt een foto van ons kruisbeeld getoond met een gebed voor de geestelijke communie. Zo komen de kerkgangers zelf niet in beeld. We willen namelijk de privacy van onze kerkbezoekers zoveel mogelijk waarborgen

Tip: abonneer u op ons kanaal, dan krijgt u automatisch de notificatie en link wanneer onze vieringen uitgezonden worden!