Uitsluitend vieringen via de livestream tot en met 7 februari 2021
Naar aanleiding van de verscherping van de maatregelen ten aanzien van de corona heeft het locatieteam van de Agneskerk om de missen tijdens de huidige lockdown op de huidige wijze niet door te laten gaan. De komende drie weken, dus tot en met 7 februari, worden de vieringen alleen via de livestream uitgezonden in aanwezigheid van alleen de allernoodzakelijkste personen.  

Kerksluiting tot 1 maart
Naar aanleiding van de verlenging van de Corona-maatregelen (met uitzondering van het basisonderwijs) vanwege de opkomst van de Engelse variant, meent het locatieteam dat er met betrekking tot de redenering om de kerk gesloten te houden, niets is veranderd. Het locatieteam heeft daarom, met pijn in het hart, besloten om de kerk deze maand gesloten te houden. De Eucharistievieringen kunt u volgen via de lifestream.
Een verruiming van het huidige coronabeleid vanuit de overheid zal aanleiding zijn tot een heroverweging te komen.Een overzicht van de vieringen vindt u hier.

Onze livestream vindt u hier.

Livestream

Onze vieringen op zon- en feestdagen worden live uitgezonden via ons kanaal op YouTube. U kunt dus met uw mobiel, computer of tablet tegelijk met ons thuis online meevieren! We hebben met de voorgangers en lectoren afgesproken dat iedere viering alleen live te kijken is, en naderhand dus niet beschikbaar komt om terug te kijken. Alleen het priesterkoor met de voorganger en de lector komen in beeld. Tijdens de communie wordt een foto van ons kruisbeeld getoond met een gebed voor de geestelijke communie. Zo komen de kerkgangers zelf niet in beeld. We willen namelijk de privacy van onze kerkbezoekers zoveel mogelijk waarborgen

Tip: abonneer u op ons kanaal, dan krijgt u automatisch de notificatie en link wanneer onze vieringen uitgezonden worden!