Beperkt open voor vieringen

De bisschoppen hebben naar aanleiding van het versoepelen van de corona-maatregelen op 5 juni, ook het protocol kerkbezoek aangepast. Er mogen weer 50 mensen de vieringen bezoeken.
Rekening houdend met de 1,5 meter afstand kunnen wij ongeveer 50 plaatsen creëren. Het precieze aantal ligt niet vast: als iedereen alléén komt hebben we uiteraard minder mogelijkheden dan wanneer ieder met tweeën (uit één gezin) komt.
Daarom gaan we nog door met het aanmelden op woensdagochtend tussen 11 en 12 uur en vrijdags van 19 tot 20 uur.
Op zondagochtend kunt u zonder inschrijving binnenkomen als er nog plaats is. En die kans is nu dus  wel groter dat er nog plaats voor u is als u vergeten bent zich aan te melden.

Wel geldt nog steeds:
-          Als u recent contact hebt gehad met iemand met corona, koorts hebt of veel hoest: niet komen.
-          Draag altijd een mondkapje
-          Ga meteen naar uw plaats en loop niet rond, accepteer dat u op een plaats moet zitten waar u anders nooit zit.
-          Volg de aanwijzingen op.
-          Verlaat na de viering direct de kerk. Ontmoeten kan op 1,5 meter afstand op het kerkplein.

-        De regels gelden voor iedereen: wel of niet gevaccineerd.
Welkom in de vieringen!

 

Een overzicht van de vieringen vindt u hier.

Onze livestream vindt u hier.

 

Livestream

Onze vieringen op zon- en feestdagen worden live uitgezonden via ons kanaal op YouTube. U kunt dus met uw mobiel, computer of tablet tegelijk met ons thuis online meevieren! We hebben met de voorgangers en lectoren afgesproken dat iedere viering alleen live te kijken is, en naderhand dus niet beschikbaar komt om terug te kijken. Alleen het priesterkoor met de voorganger en de lector komen in beeld. Tijdens de communie wordt een foto van ons kruisbeeld getoond met een gebed voor de geestelijke communie. Zo komen de kerkgangers zelf niet in beeld. We willen namelijk de privacy van onze kerkbezoekers zoveel mogelijk waarborgen

Tip: abonneer u op ons kanaal, dan krijgt u automatisch de notificatie en link wanneer onze vieringen uitgezonden worden!