Skip to main content

Senioren en ouderen

Ouderen vormen een kostbaar en waardevol deel van onze katholieke gemeenschap. Hun levenservaring en wijsheid dragen bij aan de rijke traditie van onze parochie. Als parochie zijn we toegewijd aan het ondersteunen en koesteren van onze oudere leden, zodat ze zich altijd welkom voelen in onze gemeenschap en kunnen blijven deelnemen aan het spirituele leven van onze parochie. Daarom organiseren wij speciale activiteiten voor senioren en ouderen.

55+ Café
Het 55+ café is een koffie-uurtje voor ontmoeting en gesprek, dat elke 1e vrijdag van de maand om 10.30 uur wordt gehouden op de pastorie van de Maria Geboortekerk aan de Berg en Dalseweg.

Bezoekgroepen
In de Antonius Abt, de Antonius van Padua en de Maria Geboortekerk zijn er (zieken)bezoekgroepen die de ‘uitgestoken hand’ vanuit de parochie zijn naar zieken en ouderen. De vrijwilligers gaan bijvoorveeld regelmatig op thuisbezoek of zorgen ervoor dat zieken en mensen die moeilijk naar de kerk kunnen komen met Kerstmis en Pasen een kaart of attentie ontvangen.

Ken je mensen die het op prijs stellen door hen bezocht te worden? Of zou je zelf lid willen worden en een groot verschil maken door een beetje tijd en aandacht te geven? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..