Skip to main content

Aanmelden voor het vormsel

Het vormsel is een cruciale stap in het katholieke geloof, waarbij jongeren hun geloof bevestigen en de kracht van de Heilige Geest ontvangen. Tijdens deze ceremonie worden ze gezalfd met heilige olie door een bisschop of priester, wat symbool staat voor hun volwassenwording in het geloof en hun toewijding aan het dienen van God en de gemeenschap.

Het vormsel moedigt jongeren aan om hun spirituele reis voort te zetten, deel te nemen aan de katholieke gemeenschap en te groeien in hun relatie met God.

Voor het aanvragen van het vormsel in de parochie Heilige Stefanus, vul het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij persoonlijk contact op om deze wens te bespreken en samen de nodige voorbereidingen te treffen.

Neem je liever zelf contact op? Het parochiesecretariaat is bereikbaar via 024-3221371 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Voer aub uw achternaam in
Voer aub uw telefoonnummer in
Voer aub uw email in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

De parochie Heilige Stefanus gebruikt deze gegevens alleen voor deze aanvraag, met het verzenden van deze gegevens wordt akkoord gegaan dat de parochie contact opneemt.