Skip to main content

Een uitvaart in de kerk

Een kerkelijke uitvaart biedt een spirituele en troostrijke setting om afscheid te nemen van een dierbare. In deze sacrale omgeving kunnen vrienden en familie samenkomen om te rouwen, te herinneren en steun te vinden bij elkaar en in het geloof. De ceremonie wordt geleid door een voorganger of geestelijke, waardoor de overledene met liefde en respect wordt herdacht.

Wij heten iedereen van harte welkom in onze kerklocaties, vooral op momenten van verdriet en afscheid. Onze kerken bieden een warme en gastvrije omgeving voor een uitvaartceremonie. Of je nu tot onze geloofsgemeenschap behoort of niet, iedereen is van harte welkom om troost te vinden in het gezamenlijke rouwproces. Onze deuren staan wijd open om samen de herinnering aan uw dierbare te eren.

Het contact over het organiseren van een uitvaart verloopt via de begrafenisondernemer.

Begraafplaats Neerbosch

Achter de Antonius Abtkerk ligt een begraafplaats. Begraafplaats Neerbosch is een algemene begraafplaats, waar iedereen welkom is, van iedere geloofsovertuiging. Deze wordt sinds een aantal jaar beheerd door Stichting Begraafplaatsen Nijmegen.