Skip to main content

Over ons

Pastorie

De pastorie is gelegen aan de Dennenstraat 121, naast het kerkgebouw. Op de benedenverdieping heeft de locatie een aantal ruimtes in gebruik voor ontvangst en zijn er de werkkamer voor de pastoor en de mensen die de parochie met administratie en andere activiteiten ondersteunen.

Begraafplaats Neerbosch

Achter de kerk vindt u de begraafplaats. Begraafplaats Neerbosch is een algemene begraafplaats, waar iedereen welkom is, van iedere geloofsovertuiging. Deze wordt sinds een aantal jaar beheerd door Stichting Begraafplaatsen Nijmegen

Kamerverhuur

Alle ruimtes die de parochie niet gebruikt zijn als kamerverhuur (12 wooneenheden) in gebruik.
Bewoners krijgen een huurcontract, hebben een eigen kamer met een douche en soms ook met een eigen toilet. Er zijn meerdere keukens aanwezig. 
De huurders dienen zich te houden zich aan de bepalingen van het huishoudelijk reglement.
Informatie over de voorwaarden om als huurder in aanmerking te komen kunt u opvragen bij KBS, via telefoonnummer 024-7370289 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vrijwilligers

Wij werken vooral met vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud van onze kerk. Denk hierbij aan het verspreiden van de Oase, ons contactblad, maar ook aan de vrijwilligers die zorgen voor het bijhouden van de tuin of het versieren van de kerk. Op maandagochtend proberen Annelies en Carla aanwezig te zijn voor het verrichten van administratieve taken. U bent dan ook altijd welkom voor een praatje en een kopje koffie of thee!